Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
Egentlig har jeg altid syntes, at pebernødder er en af de småtriste sager til jul. Men så fandt jeg den her skønne opskrift hjemme hos Xenia, som vistnok oprindeligt stammer fra Lagkagehuset
Pebernødder genopdagede jeg sidste år og måtte overgive mig til Lagkagehusets meget skønne opskrift – helt anderledes end de umådeligt kedelige udgaver der huserer i julen
Okay, jeg har et helt specielt forhold til denne kage. Som barn og igennem det meste af min opvækst bagte min farmor altid denne kage til mig, når hun vidste jeg kom på besøg
Hvis du ikke har nået at bage alle småkagerne endnu, - så er disse pebernødder helt fantastiske. Opskriften kommer fra Lagkagehuset, og den er for god til at lave noget om på
I sin tid er pebernødderne kåret som Danmarks bedste i Berlingske Tidende, og en debattørs farmor gemte dengang opskriften og har brugt den siden, så nu er de kendt som hendes farmorspebernødder
Han eeeelsker pebernødder og hvis jeg skal være ærlig, så forstår jeg godt hvorfor. De har har intet at gøre med de kedelige, tørre pebernødder du kan købe i Føtex, i november-december - de er i en helt, HELT anden liga
Jeg har tyvstartet lidt med julebagningen i år og har netop bagt pebernødder med smag af citron og. Pebernødderne er blevet en fast tradition her i huset og opskriften har jeg fundet hos Anne på bloggen Hverken fugl eller fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.