Efter en hæsblæsende uge, og mad der bestemt ikke er værd, at blogge om - havde jeg bestemt, at fredag skulle vi have noget vi alle kan sætte pris på efter en lang uge
Mødregruppen ville gerne have et kursus i cupcakes. Jeg syntes de slap rigtig godt om ved det. Her er det Martin's mor der har været igang, hjulpet af storesøster på 3 årHarald's mor med blå og hvide farverEa's morKagerne var chokoladekage med hindbær og vaniliekage med blåbær
En dag i denne her uge har jeg været til sushikursus på mit arbejde med en prof. Hvis I på et tidspunkt får mulighed for at deltage i et sushikursus er det helt klart anbefalelsesværdigt
Som tidligere skrevet, viss du er i tvil, kok i vin. Kyllinglår i rødvin25 g tørket sopp2 ss smør1 kvast rosmarin1 laubærblad4 kyllinglår31/2 dl rødvin4 pancetta- eller baconskiversalt og pepperLegg soppen i en bolle, hell på kokende vann, og la den ligge i bløt i 15 minutter
Når man er i tvil om hva man skal ha til middag, kok noe i vin. Lammegryte 1 1/4 kg lammebog1 ss hvetemel250 g baconSalt og pepper1 boquet garni ( suppekvast) av 1 laubærblad, 1 timiankvist,5 persillestilker4 ss smør1/2 kg sjampinjong1/2 kg små sylteløk1 flaske rødvinDel kjøttet i serveringsstykker, og ved det i hvetemel,
En af dagene op til jul, da jeg var ved at gøre de sidste gaveindkøb, faldt jeg over det fineste Crème Brûlée-sæt og ærgrede mig over, at jeg ikke havde nået at få det på ønskesedlen
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Det værste er sådan en tør snegl som ikke smager af noget
Forleden smagte jeg en af de skønneste kager, jeg længe er stødt på. Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Til gengæld har jeg både været på besøg hos Bibliotekarforbundet i København, jeg har været til min fars fødselsdag i Kolding og jeg har været på kursus i Herning - plus det løse
Som regel er jeg jo ret glad for hurtig mad. Det passer bedst til min hverdag. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
Til aften stod menuen på "Pulled chicken" ala MissMuffin. Da jeg så opskriften første gang var jeg helt sikker på, at den måtte jeg forsøge mig med for det lød super lækkert
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.