Råmarinerethellefisk, kartofler med klipfisk og en lille fjordreje marinereti bl. mandarin. Ved en ren og skær tilfældighed havde vi den lokale udgave af TV2 kørende i baggrunden i torsdags, hvor vi med et halvt øre hørte om en italiensk mad-messe iTivolii denne weekend
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Har du været iTivoli eller ibiografen for nyligt, er du garanteret stødt på disse lækre vidundere. Popcorn med smag fås iutaligevarianter, men de karamelliserede med salt er minfavorit
På lørdag er det halloween, hvilket nok ikke er gået nogens næse forbi. Det er en tradition, der efterhånden har et ret godt tag i danskerne, kan man se, når man kigger reklamer for oktober og vender de socialemedier
oktober, er det international kaffedag. Som jeg før har skrevet her på bloggen, er jeg en sucker for de her dage, da jeg synes, de er så hyggelige, og det giverfinmulighed for at lade siginspireretil at lave særlige retter eller bagværk ud fra de givne temaer
Medisterpølse – Det er ikkeraketvidenskab at stege en medisterpølser – og så alligevel, for hvem har ikke prøvet at stå med en medisterpølse, der nærmest er eksploderet
For nylig kom der endelig en dom fra andre medier end denne blog, der undrer sig over den falske emballage-reklame med "Højt proteinindhold" i produkter som Frozen skyr
I dag blivermindejligelillesøster student, og jeg er en MEGET stolt søster. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg selv havde det, den dag jeg fik den røde hue på
Jeg eksperimentererrigtig meget med løsninger, der kan erstatte vingummi. Denne løsning er et af de særdeles syrligealternativertil det kunstigeslik, og er helt fri for sukker samt anden forarbejdet tilsætning
Konkurrencen blev iår afholdt således at kokkene som altid skulle kreerer en ret med jomfruhummeren i centrum og som noget iår nyt servere en passende vintil
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.