De har en smuk rød farve disserødbedefalafler, som du. finderi dagens opskrift. falafler for sig. Og så er de bagt i ovnen uden fedtstof, så de er også
Konklusionen blev derfor at falafler smager fantastisk. Falafler +. By Madfidusen. Nu er det så tidtil at vælge om du vil lave falaflernei ovnen eller ifrituren
Jeg har i dag prøvet at lave falafler for første gang, og det var overraskende let. De smager også meget bedre end dem, jeg plejer at købe fra Nutana, så de skal helt sikkert laves igen
Falafler er en vegetarisk "frikadelle" kendt fra Mellemøsten. Jeg tror, man enten kan lide dem, eller også kan man ikke - de skal hvert fald prøves, synes jeg
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. f. a. k. s. u. p. n. m. l. v. ,. g. å. o. d. -. b. ø. æ. T. 6. 3. 0. c. (. ). 1. 4. h. 2. y. j. R. S. B. H. F. g l
Falafler er helt klart en af mineyndlings-spise. Jeg har dog altid købt dem frosne (hvilket er en dyr fornøjelse), fordimine hjemmelavede altid faldt fra hinanden på panden
Menuen kom til at bestå af de falaflerTrini før har haft succes med (se her), ketchup, marinerede rødløg og en salat af fintsnittethvidkål, ruccola, appelsin og peanuts
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.