Fajitas
www.valdemarsro.dk
www.valdemarsro.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 lime, saft herfra
  • 11 spsk. sukker
  • 11 spsk. olie
  • 12 tsk. stødt spidskommen
  • 11 tsk. stødt koriander
  • 11 tsk. røget paprika
  • 1½ tsk. friskkværnet sort peber
  • 13 løg, skåret i tynde både
  • 12 røde peberfrugt, skåret i tynde strimler
  • 11 grøn peberfrugt, skåret i tynde både
  • 1450 g kyllingebryst eller inderfilet, skåret i tynde strimler
  • 12 lime
  • 1 olie til stegning
  • 1 flagesalt
  • 1 tortillas
  • 1 frisk koriander
  • 1 guacamole
  • 1 sriracha sauce eller anden chilisauceRør marinaden sammen og vend kyllingestrimler, peberfrugt og løg godt sammen med marinaden og lad det stå i en halv time (kan også stå fra aftenen før til spisetid dagen efter) Varm en pande godt op til den er brandvarm, tilsæt lidt olie. Halver to lime og placer dem på panden med ’frugtsiden ned’. Hæld overskydende mariande fra kylling og grøntsager og steg derefter ved høj varme på panden. Sørg for at vende og røre konstant undervejs, så det ikke brænder på og steg i et par minutter til kyllingerne er gennemstegt og grøntsagerne stadig har lidt bid. Server fajitas med tortillas, avocado, frisk koriander, guacamole og dryp saften fra de grillede lime over.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.