-) Her kommer opskriften, som jeg har lavet den. Nu med under to måneder til jul, er det vist på tide at tune ind på konfektfrekvensen, når der bages og årets første konfektknas er bagt – og smagt
Men i går aftes blev jeg enig med mig selv om at nu skulle den første sko gøres færdig. I morges nuppede jeg se sidste 4 pinde og fik dem begge syet sammen
Jeg fik gået op til flere ture og havde endda - for første gang dette forår - termokanden med. …men i går var det faktisk første gang, at jeg smagte svinekæber
-. -. -. -. -. -. -. -. P. L. O. S. å. p. o. e. d. j. g. i. n. b. l. a. f. t. r. æ. u. s. H. I. D. m. ,. k. h. v. y. J. N. û. ø. ". (. ). R. é. E. 2. 8. 5. 6. T. Æ. 1. K. B. c. G. U. F. V. M
De bliver dog som sagt hurtigt tørre og jeg arbejder videre på en mere saftig version af de små godter… Indtil da kan jeg varmt anbefale at riste dem dagen efter bagning og toppe dem med sukkerfri sirup fra Waldens Farms, dét er lækkert
-. -. -. -. -. L. i. d. t. o. v. e. r. 2. u. g. s. f. b. l. m. p. k. n. h. a. D. j. ,. æ. J. å. B. y. E. G. R. S. Å. A. ). K. ø. c. 1. 5. 7. 8. 4. 6. F. H. P. O. T. M. ) L
Min søde kollega som er pæredansk, men født i Pakistan har en smuk smuk datter som blev student i sommers og som spurgte om jeg ville lave en studenterhue-kage og det ville jeg rigtig gerne, for det har jeg gået og tænkt på og har set mange flotte eksempler på
(til 2-3 salatglade hoveder)1/2 rødkålshoved1/2 æble3 cm frisk ingefærEn håndfuld hasselnødder, mandler eller valnødder, svitset på en tør pandeSaft fra 1/2 citronOg til jul kommer der nok også lidt dadler eller abrikos iMarinade2 spsk kvalitets olivenolie1 spsk balsamico eller æblecider eddike1 tsk agave nektar (eller flydende sød, hvis du er til sådan noget. 2-3 salat
-. -. -. -. P. å. e. n. i. d. k. ø. b. s. t. u. r. f. a. l. j. g. o. v. p. m. ,. h. y. æ. R. C. O. A. ". D. S. B. 2. J. c. I. T. 1. 5. 0. F. 6. 8. (. ). 3. U
5-10 g kardemomme. 550-600 g hvedemel. 6-10 min. dobbelt størrelse 1- 2 timer. Bollerne bages 15-20 min ved 200 grader 20 stk. 5-10 g kardemomme. 550-600 g hvedemel
Jeg har fulgt med i Den Store Bagedyst, da jeg ser op til Mette Blomsterberg som konditor, og jeg har derfor forsøgt mig med en af tærterne fra udsendelse 6
Følg Sunderfedt-opskrifterne, og du vil komme gennem julen uden at sprænge bukseknapper. I dag bagte jeg mine første julesmåkager, som de hurtigste på SATS Frederiksberg fik lov til at smage
I aften prøvede jeg at lave min første Paleo ret - altså bevidst, det jo ikke umuligt jeg før har lavet en ret som kunne gå ind under betegnelsen Paleo
Sprøjt dem ud som du gerne vil have dem og bages ved 100 grader i 1½-2 timer. Jeg har gjort mig lidt i kyskager på det sidste og har lavet disse fine prinsesse kyskager, som jeg havde med hjem til min søster da hun havde fødselsdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.