Hvordan bruger jeg karatekokkens kogebog. Enkel mad som er god for krop og sjæl. Mindfull cooking, peacefull cooking , no stress, kun funktionel tilgang og resultat
Der findes mange forskellige kålsorter i Danmark, nogle mere kendte end andre. Kålen har en flot grøn farve, og dens blade folder sig som en form for kål-rose, den er derfor meget flot i en lækker salat, hvor dens skønhed virkelig kan udfolde sig
(hvis dejen er for tynd kan mere rugmel tilsættes til den får den rigtige konsistens)Bag herefter de små pandekager på en opvarmet og smurt pande (jeg bruger altid min elskede sprayfedt) og bag dem gerne to ad gangen på den samme pande
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
Hæld sukker, vaniljesukker, salt og æggehvider i en varmefast skål (jeg bruger metalskålen fra min køkkenmaskine) og sæt skålen over vandbad og tænd for blusset
Jeg bruger en ske til at smøre/forme rektanglerne (hvis i har en form, brug endelig den). Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
Hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal du duppe tomaterne tørre og for at give retten mere smag, kan du stege løgene i lidt olie fra tomaterne i stedet for olivenolie
Findes der noget bedre end en omgang fed cremet cabonara. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Alt protein kroppen har i overskud bliver omdannet til fedt og kulhydrat, dog er dette en lang og hård omdannelse for kroppen som den bruger meget energi på
Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.