Vi kom hjem fraSkagensent i går aftes – og dagen i dag har bare stået på råhygge herhjemme. (Opskriften deler jeg længere ned – og den er helt perfekt til enfredagaften
D. e. t. s. k. a. l. d. f. j. r. m. g. o. L. v. y. i. n. b. p. å. u. H. A. ø. K. P. M. z. S. æ. V. -. G. E. h. 3. 0. 4. T. B. (. ). c. 8. 9. 2. C. 5. I. ,. ". O. R. ) l
2 dåser kokosmælk 10 dl vand 1 kg kyllingebryst 4 spsk tamarindkød 2 spsk gul thai-currypaste 400 g små kartofler 2 små løg skåret i små både 100 g usaltede peanuts 100 g brun farin Saftenfra [
God fredag. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagne og kæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
Den goe gamle beståendeaf ost, pølse og brød. Dertil salt og peber og lidt citronsaft. creme fraiche i. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamen her på tirsdag
Retten er inspireretaf Ravfoods fiskesuppe. Måske fordi det ikke smager rasende meget af fisk. Tilsæt vand og bouillon (eller fiskefond), saftfra ½ citron samt kokosmælk
Derudover var jeg også for et par uger siden til et event med Taverna, der blandt andet producerer salatost (hvilket jo er feta med et andet navn) og grillost – jeg har før lavet et par opskrifter med grillost, og dem kan du finde lige her
Opskriften stammer fra Hugh Fearny-Whittingstall’s bog ”Grøn. Uanset om du spiser den som det ene eller det andet, så er den fuld af smag og konsistensen er dejlig rustik
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.