Opskriften som jeg endte med at lave den, får i selvfølgelig herunder, og jeg kan meget varmt anbefale at lave begge varianter, nu hvor du alligevel er igang - og bare rolig, det skal nok blive brugt
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Rist Havregryn, kokosmel, mandler og solsikkekerne på en stegepande til det er let gyldent. Blandingen er så fast at du blot kan fordele det i den ønskede tykkelse på en bageplade m
Smuldr smørret med fingrene i melblandingen indtil du får en krummelignende dej. Løft bunden op ved at løfte i bagepapiret og lad bunden køle helt af på en bagerist
Kan klart anbefales, ellers er det jo altid godt oven på en omgang yoghurt eller skyr. Lækker hjemmelavet honningristet müsli med nødder, kerner, gryn og evt
—- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
D. e. r. m. a. n. g. f. j. d. h. s. u. k. t. o. v. l. b. i. y. '. R. ø. æ. å. ,. O. A. F. p. S. J. C. é. (. ). *. 2. w. 1. 5. 0. c. H. I. K. /. B. L. 4. “. ”. M. …
I en skål piskes æggehviderne stive med elektrisk pisker eller på røremaskine. Når sukkermassen er klar hældes dette i en tynd stråle ned til æggehviderne, mens der piskes på højeste kraft
–. –. –. H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. 9
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.