Dyp en spiseske i det varme fedtstof og form frikadellerne i hånden. Læg alle ingredienser i en skål og rør farsen med håndmixer i cr 3 min. Stil kødet i køleskabet i minst 15 min. Steg frikadellerne cr 4-5 på hver side. 500 g hakket svinekød. 1-2 finhakket løg
Dog er jeg blevet bedre til at beherske mig, og har sidenhen lavetmine tærter og tangbrødet, som nok er det mest populære brød jeg har lavet og bliver ofte delt på Instagram
Jeg har vedhæftetetbillede i tråden af, hvor stiv marengsen skal være. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting påmine cupcakes
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde pånoget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort påbilledet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
Dejen skal være retklistret - ikke fastere end de boller, du ser påbilledet nedenfor. Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side pådet sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene påbilledet
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Okay – jeg indrømmer, det ser lidt tvivlsomt ud påbilledet, men smagen er alt andet end tvivlsom. Jeg har også sat etbillede af mit YNDLINGS KØKKENGREJ – nemlig minihakkeren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.