Varm en pande med smør og læg brødet påpanden med sukker siden ned af. Jeg har gået og tænkt på det i længere tid, og så for et par dagensiden, fik jeg endelig taget mig sammen til at lave det til morgen (læs vi havde franskbrød i huset, lidt svært at lave uden), og det er bestemt ikke sidste gang - det var lige så godt som jeg huskede det
bliver heldigvis stadig lettere tilgængelige påøkologihylderne. Én af de mange fordele ved at være kommet i fast job er, uanset hvor minimalt materialistisk jeg er, at jeg nu har bedre plads i økonomien til at købe overvejendeøkologisk
De fleste starter dagen ud med et måltid rigt på kulhydrater, men jeg vil stort set altid anbefale, at din dag starter med protein og fedt for at stabiliserer blodsukkeret fra start
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer påretten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Så er det dejligt at man kan drikke sin morgenmadpå et par minutter. Dette er en meget dansk sommerdrink, som blandt andet indeholder Kirsebær og solbær
Igen skal der gang i maskineriet, ogigen skal foodprocesserenpå arbejde. Billedet er desværre ikke verdens bedste, men det var en lidt hård dag at være kage på, da temperaturen jo var til den ret høje side
Det er sundt, ogen hurtig måde at få lidt frugt og bær på. Dette er også lidt afen sommer drik, men når man savner sommeren så meget som jeg gør, kan man godt drikke den året rundt
jeg er allerede mega nervøs og er ikke engang begyndt på mit dias endnu. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamen her på tirsdag
Du kan også vælge, at lave dobbelt portion og tage resterne med påmadpakkendagen efter. Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele påGoogle+(Åbner i et nyt vindue)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.