T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Servermed friske boller, blomkålsris, peanuts, persille og creme fraiche. De morede sig længe med at sige “Tikka Tikka Masala” til hinanden… Jeg nænnede ikke at rette dem
Deter især de fine grønsager, vi er gode til at spise – og det skal vi blive ved med. De fleste af os spiser frugt og grønsagerhver dag, men vi kan med fordel spise endnu fleregrønsager
F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. i. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
Fedtsyrerne indbygges i cellemembranerne og styrkerdermed kroppens mange milliarderceller. Jeg har tidligere skrevet om det sunde og gode fedt på bloggen, men herkommer lige en lille reminder
Min personlige hyldeblomst-favorit er min mors hyldeblomstdrik med citron og brun farin, men i år har jeg udfordret mig selv og lavet en lys udgave medrørsukker
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde detmed oksekød eller falafel
Når jeg spiser ofte, hjælperdet mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse medynglingsserierne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.