Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. At spise færre kalorier er ikke en mulighed, da jeg ammer, men jeg sørger for at spise en masse “plant-based whole foods“, uforarbejdet mad og masser afgrøntsager
Sidste weekend lavede en af mine søstre dette tilbehør, som jeg var helt vild med. Jeg fik ikke en opskrift af hende, for det fik jeg ikke spurgt om, men jeg kunne huske, at der skulle bruges olie og "en masse hvidløg"
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
H. æ. k. l. e. d. g. r. ø. n. t. s. a. D. y. f. i. u. b. o. m. h. v. ,. å. j. p. P. -. ). U. '. B. G. C. 8. 2. F. S. 1. 3. (. 6. 4. *. 5. 7. 0. 9. L. V. K. E. ) l
En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. mirin (risvin) eller rest af fx øl eller hvidvin. Skyl risene grundigt under den kolde hane, put i gryde med koldt vand, smør og salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.