Her er så en anden smagssammensætning i form af engelsk morgenmadtallerken. Da jeg lavede min bog Hæklet hurtigmad, tænkte jeg på at opskrifterne sagtens kan bruges på kryds og tværs, således at man skaber nye variationer af "retter" end dem, der blev vist i bogen
Engelsk Pie med Coleslaw. At købe sådan en er helt klart at springe over, hvor gærdet er allerlavest, og en hjemmelavet dej af den rigtige engelske slags ville være bedre
E. n. r. o. m. æ. t. e. k. a. g. d. ø. b. ,. y. i. p. c. l. S. s. j. u. v. f. å. K. I. 5. D. N. J. (. ). h. L. -. O. T. H. 1. 4. 2. F. 0. /. 6. ½. 8. B. P. R. 3. ". _. #. M
Engelske bøffer fra Mariannes kvæg, den vanlige lækre grønkålsalatog kartofler med æbler og bladselleri ca 600 gr små kartofler2 rødløg i både5 stængler bladselleri, snittede2-3 syrlige æbler i store terninger3 fed hvidløg, fintsnittede1-2 kviste frisk timianlidt olivenoliesalt friskkværnet peberhakket persille eller timian Vask kartoflerne, skær dem i halve
Engelske sausage rolls 16 stk. Her er en god erstatning for pølsehorn, for oksekødet som bruges i stedet for pølser indeholder en hel del mindre points
Oksegryde og engelske kartofler. Hvad er ‘engelske’ kartofler. De ‘engelske’ kartofler kommer til at smage ligesom de ‘franske’ kartofler – pomfritter – chips, man får til Fish & Chips i England
Den traditionelle Engelske julemad består typisk af stegte kartofler, rosenkål, tranebærsauce, "pigs in a blanket" (små pølser indsvøbt i bacon), stegte blandede grøntsager (pastinak, kålroe, knoldselleri) og sovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.