Når du laver dine proteinbarer, skal du bruge en proteinpulver. Jeg har længe været lidt en modstander af disse proteinbarer og proteinpulver-dillen, men har samtidig erkendt, i forbindelse med mit forrige arbejde, at det er utrolig svært at finde noget ordentlig "hurtigt", når man er "på farten"
1,5 scoop chokolade proteinpulver. Posted on October 3, 2014 by Tina Tougaard Andersen in Desserter, Kage, Nye opskrifter, Proteinbarer, Snacks, Top 20 opskrifter
i Idræt og sundhed og uddannet fysioterapeuter inden, at proteinpulver ikke hører til den "normale aktive danske befolkning", som får rigelig protein gennem en normal varieret kost
Jeg har længe haft noget proteinpulver stående, som jeg har haft svært ved at få brugt. Siden jeg ikke helt vidste, hvad jeg ville bruge, så kom tingene bare i, som jeg fandt dem frem fra skabene
Det er naturligvis op til hver enkelt hvad man lægger vægt på, men for mig har mængden af ingredienser stor betydning, da jeg godt kan li at vide hvad jeg indtager
Jeg har efterhånden lavet opskrift med pistacie-, banan-, vanilje-, chokolade- og masser af andre typer proteinpulver, og den smager fremragende hver gang
Til gengæld får du en rigtig god pre-workout bar, der indholder masser af energi, som drøner lige ud i mullerne, så du er klar til at klatre, cykle, løfte, ellerhvad du nu har for
Ellers kan man undlade at putte chokolade på. 100 gram banan eller vanilje proteinpulver (vi brugte dette). 25 gram kokosfibre (eller affedtet mandelmel)
proteinpulver (fx vanilje eller chokolade) (kan udelades. Rul massen ud mellem to stykke bagepapir (cirka 1,5 cm i højden) og bag den ved 175 grader i 15 minutter eller til den har fået en gylden farve. 3 spsk proteinpulver (fx vanilje eller chokolade) (kan udelades
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.