Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde
Her fået I opskriften på etlækkertkoldhævetbrødlavet med øl, surdej og ølandshvede. Det er lækkert og mørkt, og har en skøn dyb smag fra maltmelet og en lækker sprød skorpe
Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt detbrød jeg lavede
M. i. n. s. v. g. e. r. m. o. h. a. b. d. t. p. k. f. å. ø. l. -. u. O. G. ,. N. E. T. I. é. =. 2. 0. æ. (. j. 5. y. ). 1. L. 3. V. H. J. c. 7. D. '. K
Brød, Børn, Diabetes, Madbrød (Ingen bedømmelse endnu) Loading. Det er en rigtig god grundopskrift og brødene kan sagtens spises til andet end suppe eller alene
Jeg har bagt mange boller på det seneste, så syntes tiden var inde til at bage brød i stedet for. I dag kunne jeg konstatere at alle bollerne i fryseren var spist og at det derfor var bagetid igen
Så fik jeg lige bagt det lækreste franskbrød godt med groft mel i og det smager simpelthen suverænt. tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet
Det grove brød – endnu en grunddej. Jeg har skrevet om dejen før, men det er lang tid siden, så det nok er på tide med en reminder – for det er virkelig ‘det daglige brød’
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
det smager sindssygt godt hvis du tager et stykke brød og maser hvidløget ud på det. Nå, men det jeg lavede til aftensmad igår var både nemt og lækkert
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Dæk skålen og sæt den i køleskabetnatten over. Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.