Så kom dagen hvor mindejligeskinkekomtilbage fra røg. Som i husker blev skinken gnubbet godt ikoriander frø, hvid peber og fennikel frø før den blev lagt på en risttil tør saltningi kølerummet
Sådan så det ud da detkom ud af kødhakkeren. De ser ekstrem syndige ud ikk. Vi andre må tage lidtalternativemidleri brug, og jeg må sige, at jeg blev ikke skuffet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. 2. 4. a. u. g. s. t
½ spidskål (eller det hele hvisspidskålen er lille). eks, Filippa). Andre muligeingredienser. Spinat, chili, agurk, revet gulerod, avocado, ærter, granatæblekerner, osv
Hæld først og fremmest vandeti en stor skål og komolie og honningheri. Spørger du mighvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.