Derefter går jeg i bad og nyderdet så mindfulness jeg kan. Jeg laver atid noget sundt og retmegetmorgen mad til mig selv, det med i om jeg fåren god dag
og hermed skal jeg se at få startet lidt op på min blog igen, har nemlig lovet mig selv at kæmpe for at få kørt sund og god mad ind i vores liv igenpå trods af vi gårigennemenhård tid med mit speciale og kæresten der er syg
I mit madunivers er en god startpådetnyeår også mere fokus påmorgenmaden. Et af de morgenmåltider, som jeg elsker i hverdagen, består af en smoothie på kiwi og frisk mynte, samt en skål proteinrig skyr med fuldkornsknas
Det er Gråsten træer og vi håber på at de bliver større og mere lukkede næste år. klasse var påSardinien boede vi hos en ældre bonde som var en del af et fællesskab hvor de byttede sig til/solgte internt alle deres varer og der fik vi en æblemarmelade som jeg stadig tydeligt husker, det her er slet ikke det samme, men mindst lige så godt
Men her er detden hurtige udgave, du fåropskriftenpå. Her har du opskriftenpået driftsikkert, nemt, hvidt brød med spelt og hvede, god og saftig krumme og sprød skorpe
Start med tomatssovsen. Dem der kender min blog ved, at jeg mest er til grønsagsretter. Det gør altså ikke kødbollerne mindre lækre, skulle jeg hilse og sige
Jeg har lovet mig selv at gøre noget ved det, fordi det altid ender med at jeg springer på nogle hurtige kulhydrater et par timer senere, nårkroppen ikke længere accepterer afholdenhed
Hvad med at starteugen med sprøde og sunde chips, lyder det ikke super lækkert. Rest af havregrød spredes ud i et jævnt lag pået stykke nyt bage-papir, påen bageplade
Jeg håber I nyderdet fantastiske sommervejr og varmen. -) Det gør sommerfuglene og jeg i min have. august og udgives af forlaget "People´s Press" Så hold øje
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.