- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
- Birkes. Og så har de en lækker smag sammen med en lækker sprød skårpe. Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel
Chokoladekage – Mega svampet og toplækker. Fordi den er smadderlækker… Av av av det var lige Jante der kom forbi med en lov i hånden og fortalte mig, at den slags må “man” ikke sige
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. Og i år skal den nydes i Skagen med min dejlige kæreste og skønne lille pige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Opskrift på fødselsdags- eller teboller – ca. Jeg synes som regel, jeg har god succes med smagen i mine boller, men indrømmer gerne, at de sjældent er hverken pæne eller ens at se på, og det kan jeg da godt irriteres lidt over
helbredet, så det er en oplagt "synde"-dag i den retning for mig. De er ret lette oglækre i krummen, men som med så meget andet hjemmebagt brød mætter de noget bedre
I de sydlige lande har de bare noglenogetlækre råvarer eller det har de haft traditionelt set. Det er i min bog, noget af det bedste, der er sket i Danmark måske med undtagelse af Indiens og Thailands påvirkning af det danske køkken, som kommer op i samme liga
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.