Jeg puttede farve i før jeg puttede flormelis i og det er klart det nemmeste, for til blomsterne kom jeg det i den færdige masse så det skulle æltes ind i, og det var noget gris og tog længere tid
Problemet med den kilde, er bare at den er SÅ svær at ramme rigtig. Mit seneste forsøg var med lakridspulver fra urtekram, og det kan jeg varmt anbefale
Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligtforbudt. Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
)Det her er ikke bare en hvilken som helst müsligkage / müslibar. Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 1. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Det kan selvfølgelig godt virke lidt trist, at vi er så langt bagefter, men samtidig er det vildt opmuntrende, at der findes steder som NYC, som går forrest og viser vejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.