I en storm i januar 2005 væltede vores store, dejlige, gamle valnøddetræ. Hvert år indtil da havde vi valnødder nok til, at vi kunne lave valnøddesnaps af de grønne, umodne valnødder lige først i august
Pludselig er det blevet efterår og haven bugner af frugt. Den kardon, der fik lov at blive stående vinteren over, er i gang med at blomstre som en anden artiskok
Egen waldorfsalat. Jeg fik lige lyst til waldorfsalaten ,da vi skulle have flæskesteg til middag. Det er ikke så tit det sker, men en gang imellem nydes det
Et rent nøddebrød kan nemt blive lidt bastant og tungt, så jeg har fremtryllet en ny variation med revet squash og gulerod og den er til dages dato absolut min egen favorit
Hvad er egentlig en god olivenolie. Jeg har to lækre ‘Lav din egen krydderolie‘-opskrifter til dig og en konkurrence, hvor du kan vinde kvalitets olivenolier og oliven fra græske GAEA, der har sponsoreret dette blogindlæg
Jeg prøver generelt at holde mig fra mælk, og jeg er derfor storforbruger af alternativer til mælk. Jeg drikker det ikke som denne yndige pige øverst på billedet gør, men bruger den til min havregryn og lidt i min kaffe
I denne uge har Aalborg Akvavit lanceret den nye geniale økologiske gør-det-selv-snaps Aalborg Basis, som gør det nemt at lave din egen personlige snaps
Så fik jeg endelig prøvet kræfter med at lave mit eget mandelmel. Det var meget nemt, men konsistensen er ikke helt så fint som når man køber det - til gengæld får man en lidt mere aromatisk duft og smag
Jeg har fået de fineste puder fra Maja Surland, som hun har håndsyet og trykt med mine tegninger. ) Nedenfor beskriver Maja, hvordan hun har lavet puderne, så du også kan lave dine egne smukke puder til hjemmet - med lige det print du elsker
Imponér gæsterne med din yndlingscocktail forklædt som drink-is. Drengene bag Bar-Is guider til, hvordan du laver iskolde drinks-is, der smager af sommer og smager af mere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.