Efterårsgryde med græskar og sorte bønner
MissFirelake
MissFirelake
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 rødløg, skåret i tern
  • 2 røde peberfrugter, skåret i tern
  • . 500 gram butternut squach eller hokkaido (jeg brugte sidstnævnte), skrællet og skåret i tern
  • 4 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5-1 spsk chilipulver eller friskhakket chili
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 dåse tomatpuré
  • 2 tsk paprika
  • 1 spsk mørk basamicoeddike
  • 2-3 laurbærblade
  • 0,5 tsk kanel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 400 gram sorte bønner, færdigkogt (sæt bønnerne i blød natten over og kog dem lige umiddelbart inden, du planlægger at tilberede retten. De skal koge i ca. 40 minutter)
  • 6-7 dl grønsagsboullion
  • 1 avokado, skåret i tern

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.