Den opskrift vi laver brunkager efter vandt DM i småkager i 1998 i kategorien “brunkager” og Politiken Julelivs brunkagetest i 2007. I den gamle opskrift står der at kagerne er bedst 1 uge efter de er bagt
D. e. n. y. g. s. t. r. o. l. ø. N. û. h. d. k. æ. S. j. m. p. å. f. i. u. O. a. K. J. b. v. ,. -. ). I. G. H. P. 4. 5. 1. 7. 2. 3. 0. V. q. F. (. E. Q
Det er jo meget væsentligt at man er opmærksom på at få alle de rigtige og gode vitaminer og mineraler, ikke mindst om vinteren, hvor årstiden ikke byder på så mange friske grøntsager og frugt
Forårets sidste fiskekasse ankom for nylig (den kommer desværre ikke over sommeren, da det er for varmt til at køre den fra Skagen til Nordsjælland, for derefter stadig at kunne kalde det frisk fisk – vel reelt en go’ ting med […] 1 stk
Efter vores daglige tur i svømmepølen kunne vi sætte os til aftensmadsbordet. Man skal være rap på fingrene, hvis man skal nå at få billeder af de berømte pandekager
I mit køleskab og i “det store udendørs køleskab” – en kasse på terrassen – var der mange små skåle med diverse rester fra både juleaften og fra frokosten juledag
Nem kylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang. på hver side og læg dem derefter i et ovnfast fad eller en bradepande
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
marmelade efter smag, jeg brugte solbær. På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.