I sidste uge var jeg så heldig at blive inviteret til morgenmad i Københavns lufthavn. Formålet med mit besøg var at se de mange steder som tilbyder alternativer til den traditionelle (og kedelige) sandwich med hvidt brød og mayo som kan smides i håndbagagen på farten
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Min søn på 12 har ikke hørt om stenalderkost og han har ikke behov for detox i januar. Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard
Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
(Findes det. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Aftenens projekter stod på at få bagt 2. omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs. Stil en af de to ting foran mig, og du får et vådt smækkys lige midt i panden
Det betyder at der skal hygges ekstra meget hjemme i familien, og der findes ikke nogen bedre måde at hygge på, end at smovse nogle lækre boller og varm kakao i sig
For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Marina er fra bloggen Badut. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse
Må lige dele den her opskrift med jer, for det er helt klart min nye yndlings. For et par uger siden skulle jeg bage burgerboller og tænkte at Claus Meyer sikkert havde en god opskrift
J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. -. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.