Den her dip er simpelthen fantastisk. Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
V. i. s. k. a. l. f. t. e. h. v. g. æ. r. ,. m. n. T. o. d. b. D. ø. p. -. c. u. å. y. j. z. H. M. 2. 1. ½. S. &. P. B. R. O. ". K. 0. (. ). /. L. E. I. N. F. x. q. w. 4. 5. G. A. U. C. g l
Alle ingredienser blandes sammen i en skål og så er dippen klar til servering. Alle ingredienser blandes sammen i en skål og så er dippen klar til servering
En valnødde-basilikum dip, som jeg egentlig har lavet mange gange, og som er tyvstjålet fra Sonja Bock og Tina Scheftelowitz skønne bog, “Suveræne salater og brillante buffeter”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.