Køb noget friskpasta, som løfter retten et sidste stykke. En skøn hverdagsret, som egentlig startede med en jævn kedeligopskrift, men som vipiftede op medlidt madfløde og bacon
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. a. l. t. m. b. o
Kyllingepande m/ spidskål & friskpastaidild-citronflødesovs. Steg kyllingefilet-stykkeriolivenolie krydret med oregano, citronsaft, salt og peber fra kværn
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lillekick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Men allerførst denne cremedepastaretmedkylling, svampe, friskspinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Pastai en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingeni tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde medlidtolie,krydder kødet medlidt salt og peber
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. k. ø. r. e. s. t. a. d. g. D. u. n. h. o. m. l. p. v. ,. -. f. å. N. w. b. L. (. 4. ). 5. 0. 2. 3. y. 1. c. /. S. F. æ. K. R. l g
anret i dybe tallerkener, pynt medfinthakketchili og frisk revet parmesan. friskrevet parmesan. Tilsidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden medkyllingeblandingen sammen medfint hakket forårsløg, smages tilmed en god portion revet parmesan, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.