Nogle vil nok mene at det er snyd, at kalde min opskrift for 'confit de canard' ogdet er det nok også, men det er en nem måde at tilberede and på, ogdet smager som confiteret and
) på samme tid formerer de sig også, ogdet er lidt underholdende at se mængden af "korn" vokse fra gang til gang, eller at se en ny baby SCOBY forme sig på toppen, faktisk synes jeg det er fascinerende selvom andre helt sikkert vil synes det er ulækkert
¾ cup shredded Mozzarella cheese (or other melting cheese). Preheat the oven to 180C/350F. Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave
Disse bliver tilpas sprødeog har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Det er jo en smagssag, men i min mund er disse absolut perfekte Opskriften er taget herfra, margarine er dog erstattet af det dyre smør
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.