Selvom jeg nu også er fan af stegte svampe og bacon var jeg faktisk ret vild med mine nye toppings. Til gengæld er det også et must for mig i den lune version somen del af julefrokost eller påskefrokostbordet, hvor vi topper med stegte champignon og bacon
Min præmie har jeg selv valgt, og er et par nye jeans, en middag på sticks’n’sushi og så har jeg fået lov til at vælge og bestille den forårs/tidlig sommer charter ferie vi har besluttet os for at tage påogsom jeg allerede glæder mig så meget til
Alberte elsker at bade både påstrandenog pool, hun elsker dyr og ikke langt. sommerpalads, og rejser til Hua Hin har stort set været populære lige siden
Form bollerne og læg dem påen bageplade. Her til morgen havde jeg lyst til nogle gode hjemmebagte boller, så det blev til Brusebadsboller fra Sif Orellana's "Krudtugler og kanelsnegle"
Jeg må indrømme, at det ikke altid går lige heldigt, men man må jo eksperimentere. Så påpanden med dejen, men først lidt fedtstof efter eget ønske, allerhelst bruger jeg smør, det giver den bedste smag efter min mening, men olie eller andre flydende fedtstoffer, er jo lidt nemmere og kan ogsåsagtensbenyttes
klasse var påSardinien boede vi hos en ældre bonde som var en del af et fællesskab hvor de byttede sig til/solgte internt alle deres varer og der fik vi en æblemarmelade som jeg stadig tydeligt husker, det her er slet ikke det samme, men mindst lige så godt
Super somen lille snack-agtig forret eller til et tapas-bord. Velbekomme. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Tag dem ud af ovnenog skrab det meste af fyldet (som nu er næsten blødt) ud. I sidste måned var det jo sukkerfriseptember, mendenne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
Desværre kom jeg til at smadre en af dem forleden, fordi jeg i et distræt øje-blik, ikke tænkte på, at koppen kunne glide ned fra mit bord, idet jeg flytter det til siden
Jeg vil klart anbefale jer at læse artiklen, men i korte træk zoomer Fitzegerald ind på, at god løbestil ogøkonomisk løbestil, når alt kommer til alt, handler om én ting
Ved godt jeg nok er aleneom at kunne finde på at lave dem midt omnatten efter en bytur, men de fungere også perfekt somen snack til en god øl eller et glas rødvin, eller somen del af en tapas/antipasti
4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bundenogslog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min. 2 skiver tomat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.