J. e. g. f. o. r. s. t. å. i. k. h. l. ,. v. d. n. b. a. O. j. m. ø. u. æ. p. N. y. M. H. I. G. (. c. 1. 4. ). D. 5. 0. 2. C. 7. Æ. T. 3. R. L. 6. K. -. 8. 9. P. B. E. F. w. Y. '
Nu skal der bare ventes tålmodigt mens brødet køler af og så skal der nydes. og har længe været omtalt i blogland, men af frygt for at nogen er gået glip af det kommer opskriften her
En af grundende må være mit gode, men meget travle efterskoleliv. Men denne weekend er jeg hjemme og i får nu en opskrift på noget jeg længe har søgt, nemlig det perfekte brød
I opskriften ovenfor var det eneste jeg ændrede melet. Bollerne fandt jeg fra Amos Bagebog, hvor der er de her utroligt lækre boller fyldt med gode ting
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.