Efter måneders tavshed er det tid til at få et par ord på bloggen igen. Det har længe været på tegnebrættet og vi glæder os helt ustyrligt til for alvor at åbne op
Men faktum er, at jeg har givet op – jeg har overladt den italienske madlavning til italienerne, og så må mine italienske venner tage del i min svenske madlavning i stedet (den, som de ikke har styr på, og dermed ikke kan have nogen meninger om)
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Det gode ved suppen er at den er mega let at lave og der er ikke så mange trin i den så alle kan faktisk lave den plus man kan variere grøntsagerne til dem man bedst kan lide
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Det hele røres godt sammen, gerne på røremaskine i en 8-10 minutter. Hæver en times tid et lunt sted. Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker
Vanille – spidsen af en teske (du kan bruge pulver eller essens, det er fint). Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienske desserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.