Det er ved at være lang tid siden jeg sidste kom med en status på mit bootcamp projekt. Sidste jeg skrev om det var i februar, og der er faktisk ikke sket særlig meget siden da, jeg kunne fortsætte i den samme rille
N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. -. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Lad det størkne og tag derefter det store stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet. 400 g Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 375g Gå til produkt » DKK 64,95
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 1. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Jeg er blevet helt vild med dette pandebrød. Det har den mest fantastiske konsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget i betragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
Hiv skinden af andebrysterne – men gem det, for du skal bruge det til sprøde andesvær senere. Lad det tørre lidt, mens du på en pande ved jævn varme smider andeskindet, som du lige salter lidt og derefter skærer i strimler på ca
Denne gang var det årets lam. Det hele er skåret flot op, og man skal kun dele de større portioner op i poser, så det passer til ens husholdnings størrelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.