FØLG Paleolivetpå bloglovin her. Og jeg købte bogen lige påstedet. Så anbefaler jeg bloglovin, som hver dag sender en mail med oversigt over nye blogindlæg på de blogs du følger
Den bliver så hurtigt integreret i din egen dej, og så vil den bære dit præg. Nu synes jeg, at det er på tide, at I får opskriften pådet her super lækre, saftige, sprøde og mit absolut yndlingsrugbrød
Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost. Det ene tog lidt detandet, og pludselig havde jeg gang i at bage mandelcookies, mandelbrød, lave marmelade og morgenmad på samme tid
Det søde blandet med det syrlige og stærke er et match made in heaven. Giv dig selv oplevelsen af den hjemmelavede version – det er både nemt og uden tvivl det værd
Hvordan har det været at blive mor. … Og Hallo – Jeg kan sku da sove, når jeg bliver gammel. Og så er det jo heldigt, at jeg har verdens bedste mennesker omkring mig, som er helt indforstået med min situation, og kun gør alt hvad de kan for at hjælpe, og på ingen måde synes jeg er blevet asocial
Husk min give-away, du kan deltage ved at klikke påbilledet øverst til højre på bloggen. En barndoms fascination var det øjeblik, hvor æggehviderne skal blandes i resten af dejen
Knu vandet fra husblasen og kom det i en skål med citronsaft og smelt det over et vandbad. Let syrlighed som smager fantastisk sammen med den iskolde flødeskum der er på toppen og så lidt revet citronskal
Det skal du bruge. Rør rundt og put de marinerede kikærter på en bageplade med papir. Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Og som vi gjorde, da vi skulle lave en hurtig salat til onsdagens lammepirogger – brugte dressingen med hvidløg sammen med kogte, grønne bønner og hakket løg
Som så meget andet plejer jeg at lave den på slump, men formålet med bloggen her er jo netop at få lidt styr på mine opskrifter, når der indimellem går lang tid mellem, jeg laver de enkelte ting, så er det bare så dejligt, at kunne slå op her og se, hvad det nu liiiige var, der skulle i og ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.