Med god ret vil jeg mene, for er der ikke meget at være stolt over i dette fantastiske land. kokke, institutioner, virksomheder…ogmedtiden er disse regler blevet en så dyb og fast del af madkulturen, at man har svært ved at gå fra dem igen
Har været på uddannelse hele dagen i forbindelsemed mit arbejde, og gæt hvem der har. Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffinsmed glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Min datter
At skulle lære sit barn nye ting, og til og med forvente at det udvikler sig derefter, kræver at man selv er åben og har en vis forståelse for hvor barnet er
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
pebermyntedråber til demder kan li' det, hvilket jeg ikke kan. De er MEGET fugtige og med sten og det hele, og samtidig er de super nemme at arbejdemed
I så fald vil jeg gerne derop, når jeg forladerdette sted – be’ om). Mine fingre – og nu også tastaturet – er smurt ind i kanelsneglesnask, og jeg er vild meddet
Dressingen kan varieres – til nogle grøntsager er det godt med lidt Dijon sennep i – men brug aldrig sennep sammen medbabyblade – de klasker fuldstændigt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.