Brownies med kun tre ingredienser. Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Fredag havde jeg jo lovet, at der endnu engang skulle fremvises en omgang søde sager. Anledningen denne gang var, at jeg fredag eftermiddag fik besøg af min søde kusine Mette og hun skulle jo have et stykke kage til eftermiddagsteen
Dessertchokoladekage med kakaomælk. Så det er en kage, som samtidig fungerer så fint som dessertkage – hvis der altså er mere tilbage… Det var der i vores tilfælde, for vi supplerede med pandekager over bål senere på aftenen
En pakke digestive 125 g smør 4 spsk sukker 1/2 l cremfraiche 38% vigtigt 1 lime 1 tsk vaniljesukker 5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker
FREMGANGSMÅDE. Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen
Hvis denne brownie var blevet serveret for mig, havde jeg aldrig gættet, at den både er glutenfri og sukkerfri, og derfor (næsten) kan kategoriseres som sund
Kagen er lækker serveret til en simpel omgang eftermiddagshygge, men er altså også uhyre lækker som en nem omgang dessert med en kugle vanilleis og lækker frisk frugt
Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage. Der var begejstring omkring bordet da desserten kom på bordet
dessert. Advarsel. du bliver voldsomt lækkersulten af det her indlæg. I weekenden holdt min søde veninde fødselsdag og i den anledning skulle der kage på bordet, masser af kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.