Spis derforikke kun en fødevaregruppe, men varier så meget som muligt. I forbindelse med min praktik, fuldførte jeg individuelle kostvejledninger, hvor jeg under en af mine vejledninger kom i tanke om, hvor nemt det er, at blive snydt af "højt proteinindhold" eller højt kostfibreindhold" på varedeklarationer
Jeg håber derfor at nedenstående råd kan hjælpe med at vil tro mere på os selv. Jeg måder ofte mennesker, som jeg kan mærke ikketrorpå dig selv – specielt kvinder
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
På grund af overstående, bør vi derforikke være så fedtforskrækkede, som nogle går rundt og er. Brug derfor rapsolie ved meget høje temperaturer i ovnen eller ved friturestegning
Jeg bruger derfor ordet proteinrig kost, fordi varigt vægttab og vedligeholdelse af det handler kun om en hensigtsmæssig kostomlægning og ikke kortsigtede kure)
) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild med koteletter i fad
Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
Tærte er måske så meget sagt, da jeg simpelthen ikke orkede at lave en tærtedej. Det passede mig faktisk rigtig godt, da jeg aldrig har været speciel vild med selve tærtedejen, det bedste ved en tærte er nemlig fyldet
Karamell saus til Is ( sånn brun flaske som står på is disken på de fleste dagligvare butikker). Denne Iskremen er super enkel å lage, og smaker skikkelig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.