Jeg nyder at sætte mig den på den gynge vi, i fælleskab, kalder køkken og frydefyldt hvine højlydt nårderstår en og skubber i denandenende (no pun intended)
Den stammer oprindeligt fra Nordafika (Marokko eller Egypten, der er flere meninger om det). Det fungerer rigtig godt som topping på mange slags salater samt dip til brød dyppet i olivenolie
Bruger du eksempelvis en håndmixer slår du bare det hele i små stykker. Men jeg syntes der skulle ske noget nyt i stedet for de gamle trætte pebernødder og brunkager
Nårdet er helt fint, samles det med devåde ingredienser. Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Smager helt fabelagtigt nårde er helt nybagte og varme - men de kan også godt klare en overnatning
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Detsker aldrig for dig, og detsker bestemt heller aldrig for mig, men vi kender helt sikkert nogen, detsker for, og derfor må vi hellere lige fortælle dem, hvad de skal gøre, når … når kagen mislykkes
Når kålen er blevet blød tilsættes krydderier og oksekød. Men jeg har simpelthen ikke været i stand til at finde et passende navn til retten og det er lidt som om at kålgryde med oksekød ikke lyder specielt indbydende
pebermyntedråber til demder kan li' det, hvilket jeg ikke kan. Disse på billedet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkedemandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Gulerødderskåret i super tynde stave. Og rispapiret indeholder kun ganske lidt kulhydrat. På denmåde satser jeg på at visualisere og transmorgriffe noget sol og varme frem
Ikke alle maskiner kan klare denne opskrift, så der skal man selvfølgelig holde øje, læse manual og selv vurdere om maskinen kan klare en gærdej efter dennemetode
I så fald vil jeg gerne derop, når jeg forladerdette sted – be’ om). Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Bollerne er sprødenårde kommer ud af ovnen, hvis du ønsker lækre, bløde burgerboller så lader du dem blot stå i en times tid, så bliver de ligeså bløde som dem du kender fra supermarkederne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.