4 skiver
god bacon, i tern 1 kg grønne bønner, ender knækket af og længere bønner knækkede midt over ½ liter kylling bouillon ½ liter vand 1 tsk salt ½ tsk sort peber ½ tsk hvidløgspulver ¼ tsk chili flager 1 spiseskefuld smør, valgfri Steg bacon sprødt i en stor gryde. Fjern bacon fra gryden og gem. Kom de grønne bønner i gryden, sammen med alle de øvrige ingredienser, undtagen smør. Bring det i kog og derefter stil varmen til medium-lav. Skal kun lige simre. Dæk og lad det simre i 1-2 timer, under jævnlig omrøring. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt evt. smør. Smag bønnerne til.Tilføj ekstra krydderier og salt/peber. Kom bacontern i og vend rundt. Server som tilbehør.
-) Jeg var ikke særlig flittig med kameraet her til morgen så der kun et enkelt billede. Her til morgen havde jeg lyst til nogle gode hjemmebagte boller, så det blev til Brusebadsboller fra Sif Orellana's "Krudtugler og kanelsnegle"
Det syttende og sidste billede er ensundere og lækker opskrift på varm kakao - som kan nydes til havregrødsbollerne, havrealamande, marcipanhorn og julekuglerne/småkagerne eller til julekanelbrødet
klasse var på Sardinien boede vi hos en ældre bonde som var en del af et fællesskab hvor de byttede sig til/solgte internt alle deres varer og der fik vi en æblemarmelade som jeg stadig tydeligt husker, det her er slet ikke det samme, men mindst lige så godt
D. e. t. r. b. l. v. i. d. f. o. a. n. g. p. å. S. j. ,. u. s. F. y. m. æ. J. h. T. k. E. c. U. H. ø. V. M. N. L. P. I. -. ). K. 2. 4. 0. 3. /. 1. 5. B. 6. A
Deres sprøde skal efterfuldt af rygende varm smeltet cremet ost. Ikke efter deres burgere, eller pomfrites, næhh jeg hungre kun efter deres chili cheese tops de har haft i flere perioder
Massen tilsættes resten af tunen og der røres godt rundt. Den her tunmousse har jeg ikke prøvet at lave før - den er et dejligt alternativ til den sædvanelige - det er jo altid rart at prøve noget nyt
4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min
men rabarber smager jo også godt, og haven er stadig fyldt med dem, så hvad er mere oplagt end at udnytte disse lækre stængler når der er sæson for dem
N. e. m. l. i. g. p. å. M. c. D. o. n. a. d. s. ). E. f. t. r. b. j. u. ,. k. v. ø. h. æ. -. y. H. I. é. Y. B. K. 9. 2. 1. 0. 3. V. 8. 4. P. /. S. G. T. F. O. C. A. w. ) l
Så skal dereksperimenteresigen i køkkenet. Opskriftenkommer ind senere. Denne herlighed er ikke lavet med traditionelle kartofler og mel, da jeg synes den kan smage meget tam
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.