Der kommer snart en ny blog
hannetoft.dk
hannetoft.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 6 personer
  • 4 skiver god bacon, i tern 1 kg grønne bønner, ender knækket af og længere bønner knækkede midt over ½ liter kylling bouillon ½ liter vand 1 tsk salt ½ tsk sort peber ½ tsk hvidløgspulver ¼ tsk chili flager 1 spiseskefuld smør, valgfri Steg bacon sprødt i en stor gryde. Fjern bacon fra gryden og gem. Kom de grønne bønner i gryden, sammen med alle de øvrige ingredienser, undtagen smør. Bring det i kog og derefter stil varmen til medium-lav. Skal kun lige simre. Dæk og lad det simre i 1-2 timer, under jævnlig omrøring. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt evt. smør. Smag bønnerne til.Tilføj ekstra krydderier og salt/peber. Kom bacontern i og vend rundt. Server som tilbehør.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.