Vend den nybagte bund ud på et sukkerstrøet bagepapir. Lad kage afkøle og kort før servering skæres kagen i mindre firkantede stykker og serveres gerne på et smukt fad
Placer kartoflerne på en rist med bagepapir midt i denforvarmede ovn, og giv dem ca. Placer kartoflerne i en stor grydeske og skær riller i med mellemrum på ca
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide denmed kokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.