Selvom jeg synes at vi især indenfor det sidste års tid er begyndt at spise ret så sundt i vores lille hjem, med fokus på lækker mad i mindre mængder, så er Amore Per Cibo ikke ligefrem blog om vegetarisk faste
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
1. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
Hæld alle ingredienserne i en lille gryde eller kasserolle, og lad det smelte ved svag varme. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Efter et veloverstået marathon er jeg klar til at dele endnu en god opskrift. Vi var til 40 års fødselsdag og min svigerinde havde lavet kage, masser af kage… En af dem var denne absolut perfekte gulerodskage
Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Smelt chokolade over vandbad. Smør, sukker og vanillesukker røres, til sukkeret er helt opløst i smørret
Kender I de kager man bare vender tilbage til igen og igen. Sådan en er denne æblecrumble. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
Ben & Jerry's-fans kender sikkert deres vanilleis med cookie dough - altså rå småkagedej. Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is
Du kan sagtens tilføje mere chili eller paprika, hvis det ønskes - jeg elsker dem ekstra stærke Til vinaigretten Bland alle ingredienserne sammen i et lille glas eller skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.