For mig skal den perfekte udgave være knasende sprød udenpå, og samtidig blød og lækker i midten. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Hvis du har store squash, er det en god ide at flække dem og tage indmadenmed kernerne ud. Skyl saltet af squashskiverne, lad dem dryppe af og læg dem i bunden af fadet
Jeg har således lavet dennemed mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Sammen med chiafrøene, som har den egenskab, at de kan suge meget væske til sig, får denne mel-frie kage, en utrolig lækker og svampet konsisens, som sammen med et knasende og lækkert topping, får alle smagsløg til at synge
Slut med en kædemaske ved siden af startmasken. Grunden til, at jeg synes at det her er den bedste opskrift er, at den har en rigtig fin hovedform og ikke kræver at man presser den i form
Jeg har altid været vild medden, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. For nogle uger siden fik jeg en mindre åbenbaring og tænkte "Hvad hvis man putter det oven på en rigtig god brownie
Hæld væsken (uden at få løget med) ned i melbollen lidt efter lidt og bliv ved med at piske. Tilsæt melet og rør det sammen med magarinen med et piskeris
Knasende, saftige tomater, rød peber og agurk. Noget af det bedste er også de søde, knasende vindruer, og at den til sidst er toppet med bagte kikærter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.