Start med at smelte smøret, og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, mens du rører med et piskeris. Når sovsen har denrette konsistens, hælder du den over i en skål
E. n. s. i. m. p. e. l. o. k. r. f. t. å. a. æ. g. c. G. v. u. d. b. ,. h. F. j. T. ø. D. K. y. S. L. I. 1. /. 2. 3. 0. 5. -. 4. (. ). R. 7. M. B. P. V. H. O. ". C
Alle ingredienser (undtagen krydderier) blendes sammen i en elhakker/foodprocessor indtil passende konsistens er opnået (jeg kan bedst lide min hummus helt smooth og blandet op med hele kikærter bagefter, men det er jo en smags sag)
Hak løg og selleri og steg i en gryde med olivenolie indtil løgene er blanke. Gulerødder skælles og hakkes og tilsættes sammen med resten af ingredienserne
Så skulle der laves wienerscnitzler på den helt rigtig måde med dreng og det hele - tilbehøret der ligger ovenpå hedder en dreng - hvorfor ved jeg faktisk ikke
Smelt smørret og bland æg og mælk i. Jeg bagte dobbelt portion, men I får den originale opskrift herunder - men med mine ændringer skrevet med rødt i siden
Vi fik lidt overdosis af denret på et tidspunkt,. For gryderetter om vinteren er vel egentlig kun en undskyldning for at spise sig rumlemæt i kartoffelmos, er de ikke
Biogene aminer ligner hinanden kemisk og medfører derfor også. I den proces dannes biogene. en smagsforstærker, der ofte er tilsat krydderiblandinger og færdigretter, mens
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Den måtte godt ha` været lidt tykkere og lidt mere snasket. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved min rigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Man kan spise ris til – eller kartoffelmos, hvis man vil have den helt store retro-oplevelse. Tilsæt resten og lad gryden småsimre i en times tid under låg, til kødet er mørt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.