I. I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. R. A. G. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. R. Ø. F. L. E. M. D. J. A. S. N. (. 2. 0. s. t. k. ). e. n. a. r. o. g. m. f. ø. j. d. b. æ. ,. å. u. l. p. 1. v. 4. c. h. 7. %. 8. 5. /. Y. y. K. 3. H. B. V. G
Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt. ½ spsk chiliflager. Hvidkålfintsnittet Gulerod revet En go mayonnaise eller evt halv græsk yougurt
Denoprindeligeopskrift fandt jeg her, men jeg ændrede en anelse på melangivelserne, så detlige passede med mit skabs indhold, og så lavede jeg kun ½ portion
Når livet af og til skal sødes lidt op, så har jeg en tendenstil at finde en kage frem. Og når jeg samtidigthar jeg en stor kærlighed for Italien og deres køkken, så er det jo oplagt at kigge på, hvad de har at byde på
Men denne gang tror jeg at jeg harfundetden perfekte måde at tilberede dem på. Klik for at sende som e-mailtil en ven(Åbner iet nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner iet nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner iet nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbneriet nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbneriet nyt vindue)
Måske harden bare aldrigfåetnoget ”rigtigt” navn. Mitumiddelbare bud må være, at kagen oprindeligtharet langt eller svært navn, som er umuligt at huske
De her flutes er lækker bløde og fast indeni og har en dejlig sprød skorpe. Det kan virkelig godt betalesig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehørtilmaden, det smager nemlig så vidunderligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.