Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
Det resterende squash og gulerødder rives og blandes sammen med æg. Det går jo bare ikke at blive ved med at proppe de kaloriefyldte platter i munden, de dumme pizza’er sætter sig jo lige på hoften, eller de pizza’er jeg spiser gør i hvert fald
En gammeldags solbærtærte af den slags, der skal serveres med lun creme. Den sidste efterplukning – lige før det begyndte at regne – gav solbær nok til tærten
E. n. t. r. a. v. l. o. s. d. g. j. e. i. k. å. æ. ,. f. m. ). J. h. p. ø. u. c. b. z. -. O. D. T. '. y. I. B. F. 2. 3. (. K. R. 1. 5. 0. G. é. 7. 6. M. x. 4. Æ. V. /. S. N. _. C. %. P. H. Y. w. 8. A. L
Men selvom pizzaen her ikke er lavet i en stenovn på et lille pizzeria i Verona, så har den både en tynd bund og en sprød skorpe – ligesom en ægte, italiensk pizza
Foundation cremen binder sig til primeren i stedet for til selve huden og resultatet bliver et mere naturligt, ensartet og glansfuldt look (Præsentationen af mine favorit foundation primere kommer senere i et nyt indlæg)
hælder den varme mælk i sukker/æggeblandingen - ellers korkulere æggene. og cremen er ødelagt. Få eventuelt en til at hjælpe dig, så du ikke skal balancere den varme gryde med en hånd
Nå, men hvis jeg nu siger, at hovedingrediensen i pizzabunden er blomkål, så ved jeg godt at alle mændene har lukket både servervindue, internetside og hele computeren ned
Jeg har ikke spist brød siden vores stenalderprojekt i januar (jeg har i bund og grund mistet lysten), så jeg tænkte, at jeg ville eksperimentere og prøve at opfinde en ny version af en sund og lækker pizzabund (uden smag af nødder eller kokos) og det lykkedes rent faktisk
Jeg kan rigtig godt lide knoldselleri, men den gode smag kommer ikke rigtig frem på en pizza. Den har jeg skrevet om før, så se min favorit grundsauce til pizza her
-. r. ø. d. b. e. o. g. f. t. a. p. i. z. ,. k. s. m. l. j. n. v. P. D. å. h. æ. F. y. u. I. 4. L. M. (. ). R. G. c. 1. 0. 5. E. S. O. 2. V. H. N. 6. /. ”. K. 3. T. J. w. A. a g
Man får dencremede sovs, uden at få alt fedtet. Ikke at det gør den store forskel pointsmæssigt, men jeg "måtte" altså afprøve den for mig nye madlavningsfløde, som viste sig at være ret god
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.