Tag kartoflerne op og lad dem dryppe godt af. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Æggene røres i et af gangen. Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Slut med en kædemaske ved sidenaf startmasken. Bruger du opskriften så må du meget gerne dele på Instagram med #designbydalkaer eller sende et billede af dit færdige arbejde til mig på bydalkaer (snabela) gmail
Tanken har fulgt mig lige siden og nu skulle jeg simpelthen have prøvet det af. Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is
Intet mindre end verdens bedste burgerbolle. De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.