Den sidste efterplukning – lige før det begyndte at regne – gav solbær nok til tærten. En gammeldags solbærtærte af den slags, der skal serveres med lun creme
Hvis der er rester tilovers kan de også anbefales med økologisk peanutbutter (uden tilsat sukker) og gode æbler skåret i tynde skiver - som en lækker overraskelse til madpakken
Jeg lærte at lave den her dressing i Frankrig. Den er rigtig lækker og meget nem at lave. Der er ikke nogle mængder på, for jeg plejer bare at lave den på gefühl og smage mig frem
Det blev navnet på den suppe, som vi fik i går (navnet var pigernes ide). Suppen i går var endnu en af mine improvisationer, men pigerne var faktisk okay med den og okay med, at menuen hovedsagelig var grøn – altså så længe suppen ikke blev for tyk og at vi kunne indgå et kompromis, der hed kød og melboller
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
N. u. e. r. d. t. v. a. æ. l. i. g. o. p. O. m. f. å. s. k. n. j. M. h. H. L. I. b. ,. y. ø. J. (. ). S. D. 2. 0. A. 9. 6. 3. -. 5. 7. K. 1. E. c. T. ". C. 4. P. W. w. 8. G. B. V. z. U. R. F. |. ) l
Her er så en opskrift, hvor der ikke bruges palmin, men "lutter gode sager" - ikke at jeg siger, at den så ikke feder, men det er trods alt en anden slags fedt end palminen
Hvorfor har jeg ikke kendt til denne opskrift noget før. Denne opskrift er som sendt fra himlen. Fuldkommen naturlig og helt uden jammer, brok eller klager fra min krop
Alt lige fra valnøddehveder, glutenfrie hveder, hveder uden kardemomme, osv. Det brød han kreerer er luftigt, lækkert og fyldt med gode råvarer og dybe smage
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.