Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Steg svampe og forårsløg på panden til væsken er løbet af og fordampet. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Sammen med chiafrøene, som har den egenskab, at de kan suge meget væske til sig, får denne mel-frie kage, en utrolig lækker og svampet konsisens, som sammen med et knasende og lækkert topping, får alle smagsløg til at synge
Intet mindre end verdensbedste burgerbolle. De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Bliv nu ikke bange for mængden af olie og smør – det er smørret, sammen med parmesanosten, der giver risottoen dencremede konsistens, som gør den så lækker
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Når vi laver denne risotto bruger vi som regel en blanding af svampe, og denne gang har vi brugt østershatte og en blanding af brune og hvide champignoner, men alle slags svampe kan bruges
Og ja jeg ved godt, at det er stærke (og muligvis også ret forpligtende) ord, når jeg kalder en kage ‘denbedste’, men det ér virkelig denbedste jordbærkage, jeg har fået
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.