Grundopskriften på den her lasagne har jeg lært af min dejlige veninde Ditte. Jeg har prøvet at gøre hende kunsten efter og har tilføjet lidt nyt til hendes oprindelige opskrift, ligesom jeg af og til tilpasser den efter, hvad der er i køleskabet
Dennelasagne er sprød, fuld af smag og kan spises med rigtig god samvittighed. I princippet var den meget simpel, men alligevel var det hans specialitet og han fik sin lille, krølhårede søster til at hoppe rundt som en bold bare af tanken
Det er der blandt andet komme denne grønne lasagne ud af. At selv den mest inkarnerede junkfoodspiser kan ende med at længtes efter sunde salater og et veldækket grønt bord
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Sådan en lavet fra bunden med krydret kødsovs, hjemmelavet bechamel og lasagneplader. Der er allerede en del versioner på bloggen, og selvom min ultimative favorit nok er den helt traditionelle (helst a la mor), så er det nu ikke dårligt at udfordre den klassiske ret engang i mellem
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Smelt smøret i en sauterpande under høj varme men uden at smørret bliver brunt. Nem lasagne er en af de retter jeg hiver frem når efteråret banker på døren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.