Historien om “Kyllingen der elskede kaffe og cognac” handler om en kylling, der i selskab med sine gode venner hasselnødder og svampe (og lidt timian og andre gode sager), mere eller mindre drukner sig selv i de to væsker
Ved servering pynt med de honningristede havregryn, et bær og evt. cognac eller whisky500 g. Pisk fløden til blødt skum tilsæt honning og cognac og pisk indtil det er blandetVend de kolde ristede havregryn i flødeskummetFordel halverede jordbær og flødeskum lagvis i 6 høje glas og slut med flødeskum. 3 spsk cognac eller whisky
S. m. a. s. k. e. n. d. r. t. g. o. i. l. å. J. b. æ. p. ,. h. u. v. f. ø. j. G. M. c. T. 4. 2. 5. 0. 1. P. y. ⋰. (. ¯. `. ´. ). L. -. &. N. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ g
S. a. f. t. i. g. c. h. o. k. l. d. e. -. m. r. n. p. å. H. s. u. D. ø. æ. ,. K. b. v. L. T. 4. 0. 5. 2. 1. 7. j. /. ½. 3. (. ). B. P. I. y. G. N. R. J. M
Herefter tilsættes først cognac, og dernæst "fløde",vand og bouillon. Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt
Smag til medcognac, salt og peber. En lille sjat cognac . FORORD. Svampe, som champignoner o. lign. er en fantastisk grøntsag, der kan bruges i saucer osv
Færdig foie gras terrine med ribs og valnødde marmelade. 8 gram salt (1 tsk)8 gram sukker (1 tsk)1 gram peber (meget)2 spsk cognac eller armagnac (Du kan også være utraditionel og bruge Cointreau eller Grand Marnier. 2 spsk cognac eller armagnac (Du kan også være utraditionel og bruge Cointreau eller Grand Marnier
Pebersaucen fik vi faktisk i sidste uge, men jeg fik hverken taget billede eller skrevet opskriften her på bloggen, så den kommer lige med i denne omgang i stedet for
Start med at sætte smørret i ovnen i en ildfast beholder, jeg bruger mit chokolade vandbad. Steg kyllinge leveren samt halvdelen af salvien et par min på hver side og tilsæt tilsidst cognac og flambér ( sluk em-hætten og pas på håret
Du kan tilsætte hvidvin og eller cognac til din fond. Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Når de er ved at være færdige, så hældes cognac på, og der tændes ild – husk endelig at have emhætten slukket, og gør det sådan rimeligt hurtigt, så alkoholdampene, som er dem, som man brænder af, ikke er i hele køkkenet med storbrand til følge
Smag til med salt og peber, og server med ristede jomfruhummerhaler. Hæld cognac på, og sæt ild til. Har du opdaget, at jeg har fået webshop med masser af gode sager, der virker – til både køkken, træning og lækkerhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.