4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min
Det bliver en blog-uge i stenalderens tegn, for i dag skal du have et bud på aftensmad. Svits løg i lidt smør og tilsæt kødet og lade det hele brune godt af
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up. Fyldte æg er noget af det nemmeste at lave – hvis man da ellers kan finde ud af at koge et æg
Enaf de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Ud over den perfekte kombination afen sprød, næsten karameliseret overflade og et blødt indre er der flere andre fordele ved disse ægte amerikanske brownies
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Den goe gamle beståendeaf ost, pølse og brød. Dertil salt og peber og lidt citronsaft. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamen her på tirsdag
Her er en nem og hurtig opskrift på æg i portobellosvampe bagt i ovnen. De er super lækre til morgenmad eller brunch og svampene giver en virkelig god smag der spiller rigtig godt sammen med æggene
Det er enaf de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.