Faktisk har jeg længe haft lyst til at skrive om bryster, men lige siden jeg skrev ordet ”boobies” for en uge siden (i mit indlæg om tørbøstning) har jeg slet ikke kunne får det ud af hovedet
Ved den første bid VED du bare at den i hvert tilfældeikke er en af desunde kage. Gæsterne synes den var rigtig god, men jeg havde jo smagt den hvor det var et tykt lag glasur så jeg var ikke heeelt tilfreds
R. ø. d. b. e. h. u. m. s. r. v. t. a. g. k. y. l. i. n. o. å. c. p. Å. ,. j. æ. M. (. H. O. f. ). J. D. E. P. ". 3. -. 4. 1. C. ½. S. 2. 0. L. T. /. B. K. *. G. F. U. 7. q. I
De grove grønsager kræver ofte, at man tilberederdem på en eller andenmåde, fx ved at dampe eller koge, og de er dermed lidt mere tidskrævende i køkkenet
I skal jo selvfølgelig ikkesnydes for opskrifter og billeder af de sidste to slags påskeæg, som jeg har fået produceret i anledningen af denforestående påske
Har du naturligt flotte og markerede øjenbryn, behøver duikke gøre noget. Pas på med at ændre for meget på din naturlige bryn form eller tegne dem for højt eller for runde-det er ikke fedt at ligne en cirkus klovn
Klik på linket i starten af denne tekst eller på billedetunder teksten, og få både opskriften på dejen, fremgangsmåden for, hvordan du gør samt inspiration til, hvad du kan komme i din calzone
Gulerødder og squash rives fint på et almindeligt rivejern og blandes i en skål med æg, fiberhusk og kokosfiber (har duikke kokosfiber, så prøv at lave dem alligevel og tilsæt i stedet lidt ekstra fiberhusk)
Men bare rolig, du kan ikke smage dadlerne. Du får den som vi laver dem. Jeg kom i tanke om, jeg havde læst en opskrift på dadelkugler / Snickers kugler – som IKKE smagte af dadler, men af de lækre saltede peanuts, peanutbutter og det lækre mørke chokoladeovertræk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.